Успех!!!

Чет, 06.07.2017

Горди сме от поредния успех на нашите възпитаници - Диан Живков Жеков и Мариян Свиленов Стефанов от XII клас с ръководител г-н Динко Динев, завоювали трето място в XII издание на Международното състезание по сухо строителство за младежи от 16 до 21 години Knauf Junior Trophy 2017 г., проведено на 05.07.2017 г. в град София.

В състезанието участват екипи от 13 държави, а 13 членно жури, състоящо се от представители на държавите, взели участие в организираното мероприятие, оценява работата им.

Учениците от СПГСГ "Арх. Георги Козаров" - Сливен показват не само отлични теоретични знания, но и прецизни умения в практическата подготовка в дисциплината Сухо строителство.

В условията на липса на подкрепа от институциите на местно ниво и нелоялна конкуренция, пред която е изправена гимназията години наред, учениците всяка година представят достойно своето училище, своя роден град и своята държава. Приносът на гимназията в национален мащаб за развитие на професионалното образование не е оценен и трудът на учителите и учениците остава незабелязан! Сливенска професионална гимназия по строителство и геодезия "Арх. Георги Козаров" за пореден път доказа, че е с традиции в подготовката на квалифицирани кадри в областта на строителството!

Пожелаваме нови успехи на приетите вече студенти в УАСГ и другите университети и професионални постижения!

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Снимки

18.800 ms. | 4.00 MB